Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Vacatures De Zaagkoele

Kom werken bij De Zaagkoele

Een Plek Waar Werk en Plezier Samenkomen!

Welkom in het hart van Dwingeloo. Bij De Zaagkoele zijn we niet alleen trots op ons heerlijke eten en onze sfeervolle locatie, maar ook op ons fantastische team. Wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van gepassioneerde horecaprofessionals die in de toekomst deel uit willen maken van ons jonge en gezellige team.

Bij De Zaagkoele geloven we dat ons personeel de kern is van wat ons zo speciaal maakt. Of het nu gaat om de creatieve gerechten die onze keuken verlaten, de vriendelijke glimlach waarmee onze gasten worden ontvangen of de zorgvuldig bereide drankjes aan de bar; het is allemaal te danken aan ons toegewijde team.

Sluit je aan bij ons team!

Veel bezoekers vinden De Zaagkoele super gezellig, vooral omdat we midden op de Brink in Dwingeloo zitten. Ons leuke terras maakt het nog beter. Daar kun je heerlijk buiten eten en tegelijk van de mooie Drentse natuur genieten.

Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo in 2022

Enthousiast om ons team te versterken?

Wij horen graag van je

De vacatures die we momenteel open hebben staan, vind je hieronder. Ben je geïnteresseerd in een functie als chef-kok, afwasmedewerker, restaurantmedewerker, of een andere horecarol bij De Zaagkoele? We horen graag van je!

Vacatures

Maak deel uit van ons bruisende team en zet deze stap in jouw horeca carrière bij De Zaagkoele!

Afwasser / keuken hulp

Bedieningsmedewerker

Waarom Je Bij Ons Wilt Werken:

Word deel van ons enthousiaste team!

Jong en Dynamisch Team: Sluit je aan bij een groep enthousiaste collega’s die passie hebben voor de horeca.

Plezier naast het werk: onze cultuur

Jong en Dynamisch Team: Sluit je aan bij een groep enthousiaste collega’s die passie hebben voor de horeca.

Groei in de horeca ontdek jouw pad

Diverse Mogelijkheden: Van keukenpersoneel tot bediening en barpersoneel, bij De Zaagkoele kun je alle kanten op met je horecacarrière.