Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Borrelen in Dwingeloo aan de Brink

Lekker borrelen in Dwingeloo bij De Zaagkoele

Sluit Je Dag Goed Af

Na een heerlijk dagje in het mooie Dwingeloo, Westerveld of ergens anders in Drenthe, is er niets beter dan relaxen met een lekker drankje en heerlijke hapjes. Kom gezellig borrelen in Dwingeloo, waar je verzekerd bent van een fantastische avond vol heerlijke smaken en een gezellige sfeer.

Borrelkaart voorkant De Zaagkoele
Cocktail bij Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo

Klik om de menu kaart te bekijken

Ons aanbod voor de borrel

Bij De Zaagkoele

Bij De Zaagkoele vind je een ruime keuze aan borrelhapjes en drankjes die jouw avond compleet maken. Van klassieke bitterballen en kaasstengels tot unieke bloemkoolhapjes. We hebben voor ieder wat wils. Natuurlijk serveren we ook een verscheidenheid aan drankjes; van bieren tot speciale cocktails.

Bittergarnituur

Proef een beetje van alles. Bitterballen, Kaasstengels en Vlammetjes: Perfect voor liefhebbers van kaas en pit. Kipstukjes: 10 heerlijke stukjes kip om te delen… of voor jezelf. Bloemkoolhapjes een verrassend lekker alternatief.

Smakelijke snacks

Een verrassend lekker alternatief. Nacho’s met Chilisaus: Voor die extra kick. Stoet met smeersels: Heerlijk brood met diverse smeersels voor de afwisseling.

drink3 Cocktails

Drankje erbij? Bij ons geniet je van een breed scala aan heerlijke drankjes. Neem bijvoorbeeld een lekker biertje van de tap of verwen jezelf met een heerlijke cocktail, zoals de Split. We hebben het allemaal.

Gezellig samen zijn

Gezellig borrelen doe je bij De Zaagkoele, of je nu kiest voor ons sfeervolle binnenruimte of het uitnodigende terras. Het is de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Sluit je dag af in stijl en vier het goede leven in Drenthe.

Kom langs en proef zelf

Wacht niet langer en ontdek zelf de gezelligheid van borrelen bij De Zaagkoele in Dwingeloo. Ons team staat klaar om jou een bourgondische avond of namiddag te bezorgen.

Borrelplank Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo
Cocktail Split van Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo

De ideale borrel

Of je nu op zoek bent naar een rustige avond om de dag mee af te sluiten of juist een levendige borrel met vrienden, De Zaagkoele biedt de perfecte setting. Laat je verrassen door ons aanbod en geniet van de beste borrelplek in Drenthe.

Waarom naar de Zaagkoele

De Zaagkoele is jouw gezellige plek in Dwingeloo waar lekker eten en een warm welkom hand in hand gaan.

Heerlijk eten

Van onze heerlijke pannenkoeken tot smaakvolle grillgerechten, er is voor ieder wat wils, of het nu gaat om lunch, borrel of diner. Ons menu biedt een rijke variatie die elke eetlust weet te stillen.

Warmhartige gastvrijheid

In 'De Zaagkoele', onze sfeervolle boerderij aan de Brink in Dwingeloo, draait alles om jouw glimlach. Gezelligheid is hier de standaard; je voelt je direct thuis.

Reserveer nu

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wij accepteren geen reserveringen voor buiten; indien beschikbaar, kunt u daar vrij plaatsnemen.