Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Lekker eten in Dwingeloo bij De Zaagkoele

Lekker Eten in Dwingeloo bij De Zaagkoele

In een monumentale boerderij

Lekker eten in Dwingeloo begint bij De Zaagkoele, waar we trots zijn op onze gerechten die het rijke culinaire erfgoed van Drenthe vertegenwoordigen. Bij het vallen van de avond in, wacht De Zaagkoele op je voor een diner vol smaak. Ons historische pand aan de Brink biedt de perfecte sfeer met heerlijke gerechten voor een perfect diner.

Lekker eten in Restaurant De Zaagkoele gelegen in Dwingeloo

Klik om de eerste pagina te bekijken

De lekkerste gerechten van Drenthe

Bij De Zaagkoele serveren we gerechten die het culinaire erfgoed van Drenthe eer aan doen. Onze menukaart voldoet aan de smaak van elke gast.

Pannenkoeken in Dwingeloo: Ontdek onze unieke pannenkoeken, van traditioneel tot onze speciale Zaagkoele variant.

Grill Gerechten Dwingeloo: Kies voor een hartige maaltijd met onze biefstuk, hamburger, mixed grill spareribs of een van de andere gerechten.

Klik om de tweede pagina te bekijken

Ontdek De Zaagkoele: een plek met historie

Ons restaurant vertelt het verhaal van het rijke verleden van Drenthe . De Zaagkoele, ooit het huis van een dorpstimmerman, is nu een plek voor het eten van bijzonder lekkere maaltijden in Westerveld.


Kom voor onze bekende pannenkoeken of heerlijke grillgerechten en ervaar de warmte en gezelligheid van ons team.

Lekker Eten in Drenthe Begint Hier

Zoek je naar een plek waar je kunt genieten van de beste pannenkoeken en grillgerechten? Reserveer dan bij De Zaagkoele voor een diner dat al je zintuigen prikkelt.

Lekkere spareribs van Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo
flammenkuchen Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo

Ontdek de smaak

Beleef waarom wij bekendstaan voor ons heerlijke eten en sluit je aan bij onze traditie van gastvrijheid en culinaire kwaliteit. We zijn enthousiast om je te verwelkomen voor een avond vol smaakvolle ervaringen.

Waarom naar de Zaagkoele

De Zaagkoele is jouw gezellige plek in Dwingeloo waar lekker eten en een warm welkom hand in hand gaan.

Heerlijk eten

Van onze heerlijke pannenkoeken tot smaakvolle grillgerechten, er is voor ieder wat wils, of het nu gaat om lunch, borrel of diner. Ons menu biedt een rijke variatie die elke eetlust weet te stillen.

Warmhartige gastvrijheid

In 'De Zaagkoele', onze sfeervolle boerderij aan de Brink in Dwingeloo, draait alles om jouw glimlach. Gezelligheid is hier de standaard; je voelt je direct thuis.

Reserveer nu

Helaas is ons online reserveringsformulier niet beschikbaar tussen 17:00 en 19:00 uur, omdat we in deze periode alleen telefonische reserveringen aannemen.

Voor reserveringen kunt u ons bereiken op: 0521-591952

Wij accepteren geen reserveringen voor buiten; indien beschikbaar, kunt u daar vrij plaatsnemen.