Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Menu De Zaagkoele

Waar smaken en gezelligheid samen komen

Welkom bij De Zaagkoele! Hier in Dwingeloo maken we van eten een feestje. Klik op de foto’s om meer te zien van wat we bieden voor lunch, borrel en diner. Van onze beroemde pannenkoeken tot smakelijke grillgerechten, er is voor ieder wat wils.

Klik op de foto’s om de verschillende menukaarten bekijken

Vierkante foto lunchkaart Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo 2024
LUNCH
Vierkante foto lunchkaart Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo 2023
Borrel
Vierkante foto dinerkaart Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo 2024
Diner
Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo in het donker
RESERVEREN

Voor elk moment van de dag

En ieder wat wils

Bij De Zaagkoele willen we dat iedereen lekker eet en een leuke tijd heeft. Het menu van De Zaagkoele past bij dit idee en heeft voor elk moment van de dag iets goeds, of je nu komt voor de lunch, het diner of een borrel.

Menu Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo
Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje
Lunch, Borrel en Diner

Menukaarten voor elke gelegenheid

Bekijk de menu pagina’s voor de verschillende gelegenheden hieronder

Lunch

Begin je middag met onze heerlijke selectie aan lunchgerechten. Of je nu zin hebt in een lichte maaltijd of een van onze beroemde pannenkoeken, bij ons is elke lunch een feest.

drink3 Borrel

Sluit je dag af of begin je avond goed met onze borrelkaart. Geniet van een selectie aan drankjes en borrelhapjes in een ontspannen sfeer, waar gezelligheid voorop staat.

Diner

De avond brengt een menu vol verrassingen. Kies uit onze uitgebreide selectie van de lekkerste pannenkoeken en de fijnste vleesgerechten van de grill, perfect klaargemaakt om aan jouw smaak te voldoen.

Ontdek ons aanbod en beleef het bij De Zaagkoele

Bezoek De Zaagkoele en laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van ons menu. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bieden.

Een plaats voor Iedereen

In de zaagkoele

Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek voor een familiediner, een romantische avond uit of een gezellig moment met vrienden, bij De Zaagkoele vind je altijd iets naar jouw smaak. Ons vriendelijke team staat klaar om je welkom te heten en je te verwennen met onze heerlijke gerechten en drankjes.

Een Dessert van het menu uit Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo