Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Reserveer bij De Zaagkoele voor een onvergetelijk uitje

Lees meer

EENVOUDIG RESERVEREN

Bij restaurant De Zaagkoele, waarderen we jouw tijd en streven we ernaar het reserveren zo eenvoudig mogelijk te maken. Via onze website kun je snel een tafel boeken. Vertel ons jouw voorkeursdatum, het aantal gasten, en eventuele speciale verzoeken zoals kinderstoelen of dieetvoorkeuren. Zo kunnen wij alles perfect voorbereiden voor jouw bezoek.

Gebruik het reserveringsformulier of bel via: 0521- 591952

Reserveer hier

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wij accepteren geen reserveringen voor buiten; indien beschikbaar, kunt u daar vrij plaatsnemen.

Een hartelijk welkom voor iedere familie

Bij De Zaagkoele zijn we trots op onze kindvriendelijke benadering. Ons team staat klaar om alle families hartelijk te ontvangen en ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste gasten een geweldige tijd hebben. Met speciale kindermenu’s en een relaxte sfeer zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

VIER SPECIALE MOMENTEN BIJ ONS

In DE zAAGKOELE

De Zaagkoele is de ideale keuze voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot familiebijeenkomsten of gewoon voor een leuk dagje uit.

Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw bezoek bij De Zaagkoele. Van het samenstellen van een op maat gemaakt menu tot aan het verzorgen van de perfecte sfeer, ons team staat klaar om jouw wensen te realiseren. Voor het vieren van een bijzondere gelegenheid, of je nu specifieke menuvoorkeuren hebt of andere speciale verzoeken, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Een pannenkoek met zoetigheid van Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo in 2022

Jouw tafel wacht op je

Ben je klaar om de warme gastvrijheid en culinaire verrassingen van De Zaagkoele zelf te ervaren? Reserveer dan nu je tafel via onze website of bel ons en ontdek zelf waarom we bekendstaan als hét kindvriendelijke restaurant in Dwingeloo, Westerveld en ver daarbuiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Ons restaurant biedt een sfeervolle ambiance waar je kunt genieten van de prachtige omgeving van Dwingeloo, ideaal voor elke gelegenheid.

reserveren