Reserveren

Welkom!

Reserveren kan eenvoudig hier

 

U kunt direct reserveren via 0521-591952.

I.v.m. Corona tijdelijk geen online reserveringen. Bij vragen kan je bellen, alvast bedankt.

Een bruiloft? Een feest? Een jubileum? Een presentatie? Een bedrijfsuitje? Een vette kinderparty? ‘De Zaagkoele’ leent zich er prima voor! Sfeer, ambiance, lekker eten en drinken en volop faciliteiten. We passen uw bijeenkomst graag aan aan uw wensen.

Onze speciale gasten: de trouwe viervoeters

Heeft u uw hond mee na een heerlijke wandeling? Voor de honden hebben wij buiten op ons terras altijd een verse bak water. En tijdens deze maanden zijn honden binnen toegestaan tot 17 uur!

Parkeren

In de directe omgeving van ‘De Zaagkoele’ is het aantal parkeerplaatsen helaas beperkt. Maar zo groot is Dwingeloo ook weer niet! Hieronder vindt u een kaart met de parkeermogelijkheden in de buurt. Voor sommige plaatsen is een parkeerkaart vereist. Zie de blauwe lijnen. Voor de rest? Vrij parkeren op een steenworp afstand.

parkeren

Parties and functions

De Zaagkoele is a unique location for parties and other occasions.

Whether corporate or private, at De Zaagkoele we welcome all sorts of parties, presentations or festive dinners. We take all your wishes into account in order to make you a tailor-made offer. Also we will personally discuss your preferences for the menu with you. 

Please contact us

Please contact us without obligation, to hear what’s possible.

We’d love to welcome you to De Zaagkoele!