Logo Zaagkoele met rijksmonument schildje

Lunchen in Dwingeloo bij De Zaagkoele

Jouw perfecte lunchpauze

Op de Brink in Dwingeloo

Lunchen in Dwingeloo: een unieke ervaring bij De Zaagkoele. Midden in het prachtige Drenthe, transformeren we jouw lunch in iets bijzonders. Of je nu vanuit Dwingeloo zelf komt of gewoon een dag in Drenthe doorbrengt, De Zaagkoele zorgt voor een onvergetelijke pauze. Ons menu is rijk aan diversiteit: van onze beroemde pannenkoeken tot aan hartige soepen, tosti’s, broodjes hamburger en diverse vleesgerechten. Er is echt voor iedereen wat wils!

Droneshot Dwingeloo de siepel (kerk)

Klik om de menu kaart te bekijken

Geniet van een heerlijke lunch

Bij De Zaagkoele

Ons lunchaanbod toont de verscheidenheid en kwaliteit van lunchen in Dwingeloo. We bieden veel verschillende gerechten, perfect voor een heerlijke lunch aan de Brink in Dwingeloo.

Pannenkoekenparadijs

Pannenkoeken: Kom onze zelfgemaakte pannenkoeken proeven. We hebben allerlei soorten, van zoet tot hartig. Een echte traktatie!

Lunchvariatie

Soep, Tosti’s, Broodjes Hamburger: Zin in iets anders dan pannenkoeken? Probeer onze soepen, tosti’s of een lekker broodje hamburger. Stuk voor stuk goed voor een vullende lunch.

Fris en Voedzaam

Salades en Meer: Voor wie iets lichts wil, hebben we heerlijke salades en andere lichte lunchgerechten. Lekker en voedzaam!

Meer dan eten: een belevenis

Bij De Zaagkoele vinden we dat lunchen meer is dan alleen eten. Het is een kans om even te relaxen, bij te kletsen en plezier te hebben met anderen. Of je nu toevallig in Dwingeloo bent, rondloopt in Westerveld of van de mooie Drentse natuur geniet, bij ons wordt je lunch zeker iets om te onthouden.

Maak van elke lunch een speciaal moment

Kom langs bij De Zaagkoele en laat je verrassen door ons vriendelijke ontvangst en lekkere eten. Ons restaurant is midden in Dwingeloo gevestigd , waardoor wij de perfecte plek zijn voor een fijne lunch in een gezellige sfeer.

Hamburger van Restaurant De Zaagkoele in Dwingeloo

Lunchen bij De Zaagkoele: altijd een feest

Reserveer nu je plekje en maak je klaar voor een lunch die je bij zal blijven. Elke keer dat je bij De Zaagkoele eet is het een feestje van lekker eten en gezelligheid. We hopen je snel te zien!

Waarom naar de Zaagkoele

De Zaagkoele is jouw gezellige plek in Dwingeloo waar lekker eten en een warm welkom hand in hand gaan.

Heerlijk eten

Van onze heerlijke pannenkoeken tot smaakvolle grillgerechten, er is voor ieder wat wils, of het nu gaat om lunch, borrel of diner. Ons menu biedt een rijke variatie die elke eetlust weet te stillen.

Warmhartige gastvrijheid

In 'De Zaagkoele', onze sfeervolle boerderij aan de Brink in Dwingeloo, draait alles om jouw glimlach. Gezelligheid is hier de standaard; je voelt je direct thuis.

Reserveer nu

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Wij accepteren geen reserveringen voor buiten; indien beschikbaar, kunt u daar vrij plaatsnemen.