Omgeving Dwingeloo

Verken de pracht van Drenthe vanuit De Zaagkoele

Ontdek de schoonheid van Drenthe, Westerveld en Dwingeloo met De Zaagkoele als je startpunt. Ons restaurant aan de gezellige Brink in Dwingeloo biedt niet alleen een unieke culinaire ervaring, maar ook de ideale basis om de natuurlijke en culturele rijkdommen van de omgeving te ontdekken.

Ontdek Dwingeloo en zijn Natuurlijke Omgeving

Geniet bij De Zaagkoele: Begin je avontuur met onze heerlijke gerechten en stap daarna de mooie omgeving van Dwingeloo in. Wandel door de karakteristieke straten, bezoek de lokale markten en bewonder de historische gebouwen.


Ontdek de Natuur: Drenthe, bekend om zijn prachtige landschappen, nodigt uit tot het verkennen van het Nationaal Park Dwingelderveld en andere natuurgebieden. Fiets door de bossen, wandel over de heide of spot wilde dieren in hun natuurlijke habitat.

Avontuur en cultuur in Westerveld

Culturele Schatten: Westerveld verrast met zijn historische dorpen en cultureel erfgoed. Ontdek eeuwenoude kerken, monumentale boerderijen en geniet van de rust en ruimte die deze regio te bieden heeft.
Recreatiemogelijkheden: Of je nu wilt ontspannen bij een van de velen wateren of actief wilt zijn in de buitenlucht, Westerveld biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning voor het hele gezin.

Ervaar het beste van Drenthe

Fietsen en Wandelen: Met een netwerk van routes is Drenthe de ultieme bestemming voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Laat je leiden langs historische hunebedden, door schilderachtige dorpjes en langs indrukwekkende natuur .
Attracties voor Iedereen: Beleef de geschiedenis in het Hunebedcentrum, ontdek kunst en cultuur in het Drents Museum of geniet van de vele activiteiten die Drenthe te bieden heeft.

Kom thuis bij De Zaagkoele

Na een dag vol indrukken biedt De Zaagkoele een warm welkom terug. Sluit je dag af met een smaakvol diner of een gezellige borrel bij ons. Als jouw culinaire thuisbasis in Dwingeloo bieden we niet alleen fantastisch eten en drinken in Dwingeloo, maar zijn we ook je gids in de prachtige regio Drenthe.

Beleef het zelf en ontdek waarom De Zaagkoele de perfecte aanvulling is op je ontdekkingstocht door Drenthe, Westerveld en Dwingeloo. We kijken uit naar je komst!

Onderaanzicht kerk de siepel in Dwingeloo