Reserveren

Welkom!

Reserveren kan eenvoudig hier

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

U kunt direct reserveren via 0521-591952.  En als we gesloten zijn? U wilt alvast reserveren? Dat kan. Gebruik dan ons online-formulier. Wij bevestigen uw reservering zo snel mogelijk.

Wilt u voor de avond zelf reserveren en het is 17 uur geweest? Bel ons dan om te reserveren.

Een bruiloft? Een feest? Een jubileum? Een presentatie? Een bedrijfsuitje? Een vette kinderparty? ‘De Zaagkoele’ leent zich er prima voor! Sfeer, ambiance, lekker eten en drinken en volop faciliteiten. We passen uw bijeenkomst graag aan aan uw wensen.

Onze speciale gasten: de trouwe viervoeters

Heeft u uw hond mee na een heerlijke wandeling? Voor de honden hebben wij buiten op ons terras altijd een verse bak water. En tijdens deze maanden zijn honden binnen toegestaan tot 17 uur!

Parkeren

In de directe omgeving van ‘De Zaagkoele’ is het aantal parkeerplaatsen helaas beperkt. Maar zo groot is Dwingeloo ook weer niet! Hieronder vindt u een kaart met de parkeermogelijkheden in de buurt. Voor sommige plaatsen is een parkeerkaart vereist. Zie de blauwe lijnen. Voor de rest? Vrij parkeren op een steenworp afstand.

parkeren

 

feesten en partijen

De Zaagkoele is een bijzondere locatie, geschikt voor feesten en evenementen voor iedereen.

Particulieren en bedrijven komen bij ons hun feest, presentatie of diner houden. Wij streven ernaar voor iedereen een passende oplossing te zoeken en maken daarom graag een op maat gemaakt voorstel welke aansluit bij uw wensen. U krijgt geen kant-en-klaar menu voorgeschoteld maar een op maat gemaakt voorstel waarin u uw wensen kwijt kunt! 

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij heten u graag van harte welkom!