Reserveren

Welkom!

Reserveren kan eenvoudig hier

 

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

U kunt direct reserveren;

  • Buiten openingstijden via het reserveringsformulier
  • Tijdens openingstijden kunt u ons bellen op 0521-591952.

Een bruiloft? Een feest? Een jubileum? Een presentatie? Een bedrijfsuitje? Een vette kinderparty? ‘De Zaagkoele’ leent zich er prima voor! Sfeer, ambiance, lekker eten en drinken en volop faciliteiten. We passen uw bijeenkomst graag aan aan uw wensen.

Onze speciale gasten: de trouwe viervoeters

Heeft u uw hond mee na een heerlijke wandeling? Voor de honden hebben wij buiten op ons terras altijd een verse bak water. En tijdens deze maanden zijn honden binnen toegestaan tot 17 uur!

Parkeren

In de directe omgeving van ‘De Zaagkoele’ is het aantal parkeerplaatsen helaas beperkt. Maar zo groot is Dwingeloo ook weer niet! Hieronder vindt u een kaart met de parkeermogelijkheden in de buurt. Voor sommige plaatsen is een parkeerkaart vereist. Zie de blauwe lijnen. Voor de rest? Vrij parkeren op een steenworp afstand.

parkeren

Parties and functions

De Zaagkoele is een unieke locatie voor feesten en andere gelegenheden.

Zakelijk of particulier, bij De Zaagkoele verwelkomen wij alle soorten feesten, presentaties of feestelijke diners. Wij houden rekening met al uw wensen om u een offerte op maat te kunnen maken. Ook zullen wij persoonlijk uw voorkeuren voor het menu met u bespreken.


Neem contact op

Neem contact op om te horen wat de mogelijkheden zijn!

We heten je van harte welkom in De Zaagkoele.