Thuiswerken bij De Zaagkoele

Thuiswerken bij De Zaagkoele

Thuiswerken bij de Zaagkoele

Thuis werken, het klinkt fantastisch. Op het laatste moment je bed uit rollen, lekker in je pyjama achter de laptop kruipen, volledig zeggenschap hebben over welke radiozender gedraaid wordt (en ook vooral welke niet), kat op schoot, geen vervelende collega’s om je heen, genieten van de rust en tegelijkertijd zoveel koffie drinken als je wilt in jouw heerlijk zachte en comfortabele fauteuil. Het klinkt als een droom, maar helaas wordt dit plaatje niet voor iedereen op deze manier geschetst.

Een ander scenario dat ook regelmatig voor komt kan bijvoorbeeld bestaan uit: puberende peuters, puberende pubers, internet dat er geen zin in heeft, een houten stoel (dus houten kont), een buurman die operazanger is (of denkt dit te zijn), onverwachte videomeetings als je nog in je pyjama zit, een partner die koste wat kost Koffietijd moet kijken met het volume op standje ‘als het maar boven de buurman uit komt’  en een kat die koste wat kost op jouw toetsenbord moet liggen. Zo zijn er nog wel wat meer beperkingen te benoemen met betrekking tot minder ideale thuiswerksituaties. Het werkt nou eenmaal gewoon niet altijd allemaal mee. Gelukkig biedt De Zaagkoele daar de ideale oplossing voor.

Werkplekken

Wat zijn de tijden?

In alle rust werken zonder gestoord te worden? Dat kan bij De Zaagkoele. Wij bieden plekken in ons restaurant aan in de vorm van werkplekken. Tussen 07.00 en 19.00 uur kan je hier gebruik van maken. Dit doe je uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee en/of een glas water. Hier mag je namelijk gewoon onbeperkt gebruik van maken.

Wat zijn de kosten?

Je kunt een werkplek reserveren vanaf 4 uur. De kosten zijn vanaf € 6,00 per uur. Alle plekken worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Meerdere dagen reserveren, of een abonnement afsluiten? Dat kan altijd. In overleg wordt iedere situatie en/of wens op maat geleverd. Uiteraard kan je gratis gebruikmaken van ons snelle internet, zijn overal voldoende stroompunten aanwezig en kan je gebruikmaken van een printer/scanner. Zou jij graag willen zitten op een bureaustoel, maar past die van jou niet in je auto? Dan kunnen wij er één voor je regelen. Dat geldt uiteraard ook voor een laptop of andere kantoorartikelen. In overleg is er veel mogelijk.

Kan ik zelf een plekje kiezen?

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je kunt dus gewoon je eigen plekje uitkiezen. De keuze is helemaal aan jou. Het zelfde plekje reserveren voor de volgende dag? Dat regelen we voor je! Wie even rustig een telefoontje wil plegen, kan zich begeven naar de voorkamer. Hier kan je even lekker naast de haard kruipen om in alle rust telefonisch overleg te plegen.
Tussen de middag kan je een lunch bij ons bestellen, deze mag alleen niet binnen genuttigd worden. Hiervoor zal je dus naar buiten moeten. Kan je gelijk even een frisse neus halen, toch? Wie even een sigaretje wil roken tussendoor kan daarvoor gebruikmaken van het bankje tegenover het restaurant op de Brink. Hier is ook een waterpunt.

Hoe wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen?

Wij houden goed rekening met de coronamaatregelen. Zo is er ruime afstand tussen de werkplekken, is er desinfectiemateriaal beschikbaar, mondkapjes en zijn er looproutes uitgezet. Wij doen alles volgens de richtlijnen.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan gewoon op de parkeerplaatsen voor het pand, of in de omgeving van de Brink. Na inspanning tijd voor ontspanning? Dan ben je direct op de goede plek. Ga lekker een blokje om of stap nog even op de fiets om te genieten van de prachtige omgeving. Auto huren? Zelfs dat kunnen wij voor je regelen. In overleg is veel mogelijk en we maken graag een tarief voor je op maat.

Reserveren? Dat kan! Bel hiervoor naar 0654307563