Gourmetten tijdens de feestdagen?

Gourmetten tijdens de feestdagen?

Lekker eten tijdens de Feestdagen?

Ook al was het geen jaar zoals we gewend zijn, toch zorgen we ervoor dat we het mooi afsluiten. De feestdagen zijn er om gevierd te worden. Daar helpen we bij De Zaagkoele natuurlijk met alle liefde aan mee. Wij brengen dan ook graag wat extra licht tijdens deze donkere dagen! Daarom hebben wij voor tijdens de kerstdagen iets speciaals voor jullie!

We gaan het jullie met de feestdagen namelijk lekker makkelijk maken. Wij hebben twee gourmetpakketten en een luxe koude saladeschotel (voor bij de brunch of borrel) samengesteld, deze zijn allen te bestellen vanaf min. 4 personen.

Gourmetpakket A

Dit pakket bestaat uit:

Runderhamburger, shoarma, kipfilet, kogelbiefstuk, varkenshaasmedaillon, schnitzel

Dit pakket kan besteld worden vanaf 4 personen. (300 gram p.p.) € 15,50 p.p.

 

GOURMETPAKKET B

Dit pakket bestaat uit:

Tartaartje, kalkoenfilet, kipfilet, kogelbiefstuk, varkenshaasmedaillons, hertenbiefstuk

Dit pakket kan besteld worden vanaf 4 personen. (300 gram p.p.) € 18,50 p.p.

Bij beide pakketten zijn gesneden uien, champignons, paprika, aardappelschijfjes, kruidenboter, knoflooksaus, cocktailsaus en stokbrood inbegrepen.

 

Uitbreidingen

Wil jij extra uitpakken? Dan kan je het pakket uitbreiden met roerei, pannenkoekbeslag, huzarensalade, verse zalm, gamba’s, champignonsaus of satésaus.

 

Hors-d’oeuvre

Aardappelsalade, huzarensalade, verschillende gerookte vis- en vleessoorten gevulde eieren, olijven, rauwkost, fruit stokbrood en kruidenboter.

Bovenstaande gerechten worden geleverd op een mooi opgemaakte schaal in een vensterdoos

Minimaal 4 personen, € 18,50 p.p.

Hoe kan ik bestellen?

De bestelling voor 24, 25 of 26 december ontvangen wij graag vóór dinsdag 22 december, bestellingen voor oudjaarsavond ontvangen wij graag vóór dinsdag 29 december.

De bestelling kan je doorgeven door de bestellijst hieronder uit te printen, in te vullen en in te leveren bij Fanelli’s. Geen printer thuis? Je kan de bestellijst ook bij Fanelli’s ophalen tussen 11.30 en 17.00 uur. Liever telefonisch doorgeven? Dat kan door te bellen naar 0611374940.

Afhalen bestellijst